20150928-FL-jongerenwedstrijd VoorkantDe organisatoren van de jongerenwedstrijd ‘betaalbaar bouwen in HaDee’ zijn zich er van bewust, dat er bij de jongeren in HD veel vragen gerezen zijn over dit project. 

Daarom organiseren zij een informatiebijeenkomst. Men weet, dat een aantal jongeren nadenken over deelname. Zij willen misschien ook wel mee doen, maar hebben nog vele vragen.

Voor deze jongeren zal op vrijdag 16 oktober om 20.00 uur in CC Servaes een informatiebijeenkomst worden georganiseerd. Het is vooral de bedoeling van deze bijeenkomst, dat de belangstellenden al hun vragen kunnen stellen.

Specialisten op technisch gebied en financieel terrein zullen daarom aanwezig zijn in de personen van Robin Brugmans van RB bouwadvies en Yvonne van Schaijk van Rabobank Oss Bernheze. Door de juryvoorzitter van de wedstrijd, Will Groothuysen, zal worden uitgelegd, hoe de wedstrijd in elkaar steekt.

Dus denk je momenteel nog na over deelname aan de jongerenwedstrijd, dan is het aan te raden bij de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn. Ga voor meer informatie op de site www.hadeejer.nl naar DORPSNIEUWS en daarna JONGERENWEDSTRIJD; daar vind je tevens het inschrijfformulier en het reglement.

Foto’s & Tekst: Fred Lennings

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen