Evenementen

film1Eerste opnamedagen oorlogsfilm en start crowdfunding actie

“ Ik ben blij dat ik dit mee mag maken. Wat begon met een crew van 15 mensen is uitgegroeid naar een team van over de 100 mensen” zegt voorzitter Ton Lunenburg.

Initiatiefnemer Henny van der Burgt glimt van trots; “ fantastisch dat we dit al gerealiseerd hebben, ik verheug me op het vervolg”.

Eerste opnames in november

Dat vervolg is al snel. De eerste opnames gaan op 19 november as. van start op locaties in Heeswijk-Dinther (ochtend) en Den Dungen (middag). Regio Filmproducties werkt aan twee producties. Een speelfilm “De ondergrondse vergeet niet…” (1944/45 en 1960/65) en de documentaire “De Schakel” waarin mensen uit de regio vertellen over die tijd. De gezamenlijke première is op 18 november 2017. Tussentijds worden geïnteresseerden op de website www.regiofilmproducties.nl en via facebook op de hoogte gehouden van het verloop door interviews, sfeerbeelden en “the making of”.

Crowdfunding volgende stap in financiering

Een professionele productie als deze, speelfilm en documentaire kost natuurlijk veel geld.

De voorbereidingen en het eerste deel van de film kunnen gerealiseerd worden met hulp van sponsoring door plaatselijke ondernemers en financiële middelen van particulieren. Om het vervolg en de afwerking van de film te bekostigen, is op 30 oktober j.l. een crowdfunding actie opgestart via www.voordekunst.nl  Hier kan iedereen door middel van een klein of groter bedrag aan mee doen.

Regiofilmproducties heeft daar een passende tegenprestatie voor over. Doet u ook mee? de link naar de actie is https://www.voordekunst.nl/projecten/5044 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Plaats reactie