Evenementen

Dirty Daddies_1Op 26, 27 en 28 augustus gaan we er in Heeswijk een grandioos feest van maken voor jong en oud. Voor ons 10-jarig jubileum halen we alles uit de kast en gaan jullie op meerdere vlakken aangenaam verrassen!

Ogen en oren ga je zeker te kort komen en je zult voor heftige dilemma’s komen te staan, het is feest in alle drie de tenten en je wil niks missen….

Vandaag mogen we de eerste 5 namen van de veelbelovende line up bekend maken. Uiteraard zal mede-organisator WC Experience niet ontbreken. Sterker nog, zij zullen tweemaal het podium bestieren en de tent compleet op z’n kop zetten. De prettig gestoorde mafkees van Snollebollekes zal weer helemaal uit z’n panty gaan en we kunnen lekker meelallen op de geniale klets van Pap en Pudding. Dance mag natuurlijk tegenwoordig niet ontbreken vandaar dat maar wat blij zijn dat we de koning van de Happy Hardcore, Mental Theo hebben weten te strikken. Als klapper op de vuurpijl….de Dirty Daddies, deze 7-koppige spektakelband weet als geen ander hoe je door een feest te bouwen de tent kunt slopen!

Dit is nog maar het topje van de feesttaart!!

Vrijdag 8 april start de online vroege vogel voordeelactie. Entreekaarten en consumptiebonnen zijn dan online te koop met extreem voorverkoop voordeel. Ben er als de kippen bij als de Vroege Vogel Voordeelactie start! Het extreem voorverkoopvoordeel op entreekaarten en consumptiebonnen is alleen voor de eerste 333 kopers. Zodra 333 kopers online hun bestelling hebben gemaakt wordt er overgeschakeld naar de reguliere voorverkoop waar de korting nóg steeds aanzienlijk is.

Tip van de dag: €25,- voordeel bij aanschaf Pretpakket. Een Pretpakket bestaat uit een camping- en weekendkaart 50 consumptiebonnen

Als je dit jaar met een caravan of camper komt dien je daarvoor een extra kaart te kopen. Deze speciale Camping/Caravan kaart kost maar €15,-. Je hebt dan gegarandeerd plek op de camping. Voor de deelnemers van de 24-uurs Solexrace en Brascross komt er een apart rennerskwartier dus die hebben dat niet nodig.

Doe er uw voordeel mee! Extra korting = gratis geld = gratis bier = lekker!

Jullie als trouwe nieuwsbrieflezers krijgen als allereerste ons nieuwe logo en huisstijl te zien. Je zult deze de komende tijd op de raarste plekken tegen komen ;)

Wie kiep in tatsj en zorg er dus voor dat je 8 april klaar zit voor de Vroege Kippen Voordeelactie!

Copyright © 2016 24-uurs Solexrace, All rights reserved.
Je staat op onze mailinglijst omdat je je hebt aangemeld via de website.Solexrace 10_jaar

Our mailing address is:
24-uurs SolexraceHeibloemsedijk 7a

Heeswijk, Nb 5473Netherlands

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen