Evenementen

20140304 HaDee_carnaval_gehandicaptenmiddag_fotograaf_Ad_van_AsseldonkHé Hé Helikopter en iedereen zingt mee.
Deze middag wordt in d'n Ollie speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking door Stichting de Vossekuil, Theo Lucius, in samenwerking met de Heikneuters, Roy van der Heijden, met gastcarnavalsverenigingen De Plekkers en de Eikenhoek. Meer foto's.

 

Het is gezellig van jong, soms heel jong tot oud. Er zijn lootjes te koop, de opbrengst is ook voor de middag voor mensen met een beperking.

De voorzitter Bert van Bilsen van Stichting de Vossekuil informeert mij dwars door de muziek en tussen de uitgelaten carnavalsvierders door over: 5 juli a.s. deze zomer komt er een groot evenement bij de visvijver in Sint Oedenrode eigendom van Stichting de Vossekuil. Media zoals SBS 6 en Omroep Brabant zullen verslag doen van dit evenement. De opbrengst gaat naar de hulp voor ernstig zieke en gehandicapte kinderen.

En zo gaat Maarten Vorstenbosch los met zijn lied Ali Bombali en de mooie blauwe ogen van zijn liefje. De polonaise begint, en de raad van 11 deelt mee in de feestvreugde. Einde van de middag volgt een traktatie met friet en een frikadel bij deze, van gratis drank verzorgde middag voor mensen met een beperking.

Tekst: Cynthi Willemsen
Foto's: Ad van Asseldonk

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen