Evenementen

2015-09-19 PuurNatuur1Nog een paar nachtjes slapen en dan zal de mooiste locatie van Heeswijk-Dinther omgetoverd worden tot een waar walhalla als Puur natuur de Kersouwe omtovert tot een groots dance event!

Op 19 september maken B-Front, Sam O’Neall, David Ghetto, Monica Geuze, Kid De Luca en Mikestro hun opwachting om te gaan knallen op Puur Natuur. Natuurtheater de Kersouwe, 19 sept. 19.00 uur, entree €18,50 (excl. €1,00 serv.toeslag). 

Knallend feest in de Heeswijkse bossen

Met een mix van elektro house, progressive house techno en –voor het eerst- hardstyle op het programma in combinatie met een de prachtige ambiance van de Kersouwe zorgt Puur Natuur opnieuw voor een idyllisch tafereel in de Heeswijkse bossen.  Al in 2007 werd de eerste Puur Natuur-editie georganiseerd in de Kersouwe en is daarmee voor veel mensen een bekend begrip geworden. Elke editie staat garant voor een spetterend feest en alles wijst erop dat ook op 19 september de verwachtingen overtroffen gaan worden.  Bezoek de Facebook-pagina van Puur Natuur, kijk op www.puur-natuur.net en neem alvast een kijkje in deze wereld. 

Bestel je ticket Kaarten voor Puur Natuur op 19 september a.s. zijn te bestellen op www.kersouwe.nl, bij VVV Heeswijk, bij Uitpunt Veghel en op de avond zelf aan de kassa van het theater.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen