Dorpsnieuws

concert V J fanfare2024Koninklijke fanfare St.Willibrord verzorgt zondag 20 oktober haar jaarlijkse Vrienden- en jubilarissenconcert in de aula van het CC Bernrode.

Tussen 11.00 en 13.00 uur zullen de slagwerkgroep en het fanfarekorps  meerdere muziekstukken ten gehore brengen.

Er worden dit jaar zes jubilarissen gehuldigd: Hein Verhallen(12,5 jaar), Bas van Steen( 25 Jaar), Rene Megens en Geert Pittens ( 40 jaar) en Hans van der Pas (50 jaar) Ook is er een speciaal woordje voor iemand,die al 70 jaar lid is van de Koninklijke fanfare namelijk Frans van der Voort. Frans speelt al 70 jaar bariton. Hij is een trouw lid, is elke week tijdens de repetitie aanwezig en elke uitvoering blaast hij gezellig mee. Ook wordt een aantal nieuwe instrumenten gepresenteerd. Zo hebben de Vrienden van de Koninklijke fanfare twee nieuwe saxofoons geschonken aan het fanfarekorps.Daarnaast zal de slagwerkgroep een nieuw drumstel onthullen, iets wat al sinds het 60-jarig jubileum van de groep op het verlanglijstje stond. Het drumstel is helemaal met de hand gemaakt door Sjoerd van den Beuken uit Roermond.

Wil je deze geweldige instrumenten en jubilarissen zien?Kom dan zondag 20oktober om 11.00 uur naar de aula van CC Bernrode

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda