Dorpsnieuws

CFotografierenekuijs 2023 L1090362Vrijdagavond 10 november 2023 zijn Prins Mike I en zijn Adjudant Rick onthuld als de nieuwe heersers van Snevelbokken- en Zandkruiersland Carnaval 2023-2024. Mike Strik is geboren en getogen in Dinther, als zoon van Mari en Marijke Strik. Het gezin telt nog een broer Kevin en een zus Joni. Mike woont samen met zijn vriendin Renske van Beekveld, uiteraard in Dinther.

Hij ging naar basisschool ’t Palet in Dinther en vanaf daar naar het Zwijsen in Veghel. Hierna heeft hij zijn studie commerciële economie afgerond op de Avans in Den Bosch. In 2006 startte hij zijn eigen bedrijf: ‘Sokkies’, waarmee hij alle wensen op sokkengebied in vervulling laat gaan.

Prins Mike heeft zijn vriend Rick Vissers gevraagd om hem bij te staan als persoonlijk adjudant. Mike en Rick kennen elkaar al hun hele leven, en voetballen al samen vanaf de F-jes. Kinderfeestjes werden grote mensenfeestjes en later zuipvakanties. Tegenwoordig werken ze zelfs samen!

Ook Rick woont al zijn hele leven in Heeswijk-Dinther. Opgegroeid in een warm gezin bij Martien en Carin Vissers en twee zussen Mayra en Imke. Rick woont samen met Karly van den Akker, bij Mike en Renske om de hoek. Ook Rick heeft zijn basisschooltijd op ’t Palet doorgebracht en ging via het Zwijsen College naar de Opleiding SBRM aan de Avans in Den Bosch.

In het dagelijks leven is Rick (online) marketeer bij MB – Bedrijfskundig Marketing Advies. Hiernaast draagt hij zowel voor Sokkies als voor LoveDrunky, het bedrijf van vriendin Karly, zijn steentje bij als marketeer. Maar velen uit Heeswijk-Dinther zullen Rick nog kennen van zijn bijbaantje bij Restaria Richie, waar hij aan menigeen frikadellen verkocht heeft!

Met een Prinsenpaar als dit pakken ze HDL helemaal in, en doen zij er ook nog een Strik Omhin!

10 november 2023
Marianne van Berloo
Voorzitter Stichting Carnaval HDL
Foto: René Kuijs
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen