Dorpsnieuws

230310 RvH Schouten 01Echtpaar de heer Huub Schouten en mevrouw Anja Schouten- Punt hebben op vrijdag 10 maart een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Zij kregen de onderscheiding uit handen van waarnemend-burgemeester Walraven en werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De uitreiking was tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond van RKSV Avesteyn.

Actief bij voetbalvereniging

De heer Schouten zet zich sinds 1995 in als vrijwilliger bij voetbalvereniging RKSV Avesteyn in Heeswijk-Dinther. Hij beheert en onderhoudt de velden en de accommodatie, stuurt het seniorenteam aan dat het terrein onderhoudt en keurt de velden. Daarnaast was hij in het verleden leider. Voor zijn verdiensten voor deze voetbalvereniging is de heer Schouten in 2017 benoemd tot erelid. Vanaf 2017 is decorandus vrijwilliger bij Tennisvereniging De Leyhorst in Heeswijk-Dinther. Ook hier draagt hij bij aan het onderhouden van het terrein en de accommodatie.

Mevrouw Schouten zet zich sinds 2004 in voor voetbalvereniging RRSK Avesteyn. Zij verricht schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, wast de voetbaltenues en ontvangt leveranciers en vertegenwoordigers.

Tekst: Gemeente Bernheze
Foto's: Ronald van Hastenberg
230310 RvH Schouten 02230310 RvH Schouten 03230310 RvH Schouten 04
Plaats reactie