Dorpsnieuws

thijn peijnenburg vlogger

Kijk niet gek op wanneer je Thijn Peijnenburg (13) met een camera in zijn hand zichzelf en zijn vrienden ziet filmen in HaDee. De 14-jarige vlogger timmert aan de weg als Youtuber.

“Het leuke aan vlogs vind ik dat ze een kijkje in iemands leven geven. Je maakt belevenissen van anderen mee, terwijl je er niet bij bent”, vertelt Thijn.

Sinds 2,5 jaar woont Thijn in HaDee, daarvoor woonde hij in Rosmalen. Hij zit nu in het eerste jaar van het Zwijssen College in Veghel. Hij heeft al genoeg ideeën voor vlogs over Heeswijk-Dinther: “er is genoeg leuks te vloggen in Heeswijk Dinther. Ik zou vloggen over alle bezienswaardigheden. Het kasteel, de Kilsdonkse molen en de Abdij. Ook heeft Heeswijk Dinther leuke evenementen zoals de solexrace en de voorstellingen/concerten in de Kersouwe. Er zouden ook leuke vlogs gemaakt kunnen worden over de verschillende sportclubs en de diverse jeugdactiviteiten zoals de jeugdzeskamp, de kindervakantieweek, de roefeldag.” Aan ideeën geen tekort!

Filmwedstrijd

www.hadeejer.nl organiseert een filmwedstrijd. Hou jij er net als Thijn ook van om video’s te maken en kom jij uit Heeswijk-Dinther? Maak een video en stuur deze in. Het filmpje moet minimaal 30 seconden en mag maximaal 3 minuten zijn. De winnaar zal een Google Home winnen.

De video mag over alles gaan, als het maar wel iets te maken heeft met Heeswijk-Dinther of daar opgenomen is. Het filmpje mag niet commercieel zijn. Deelnemers kunnen de inzending van de video eerst naar Youtube of Vimeo uploaden.

Daarna kan de link via onderstaand formulier opgestuurd worden en plaatsen wij die op de site. De bezoekers van onze site www.hadeejer.nl zijn de jury en kunnen stemmen op de filmpjes. De wedstrijd is gestart op 1 juni en eindigt op 31 augustus. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt!

Foto: René Kuijs
Tekst: Birgit Barten

Filmwedstrijd deelname formulier

Vul hier uw gegevens en antwoord in.
(De gegevens die u hier invult worden uitsluitend voor deze prijsvraag gebruikt en worden niet aan derden doorgegeven.)
Ongeldige invoer!
Ongeldige invoer!
Ongeldige invoer!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer!

HaDee agenda