Dorpsnieuws

KBO naar BelgiëWas u er ook bij? Neen? Dat is echt jammer.
Leden van de KBO’s van Heeswijk, Dinther en Loosbroek hebben vorige week volop genoten van de vijfdaagse vakantie naar het westelijk gedeelte van België. We maakten nader kennis met de plaatsen Antwerpen, Brugge, Oostende, Ieper, Gent en Turnhout. Met de cultuur, de pralines en het bier.
Of het nu tijdens een stadswandeling, in een brouwerij of in een treintje was, de Vlaamse gidsen vertelden ons met de nodige kwinkslagen over hun geliefde plaatsen. En dan familiehotel Alfa Inn in Blankenberge. Dat is echt een aanrader. Niet alleen het ontbijt, het diner en de bedden waren heel prima, maar de sfeer was er meer dan goed en we konden er buurten, een kaartje leggen en zelfs dansen.
 
En dat op 300 meter van het Noordzeestrand. In John, onze chauffeur en reisleider van Brabant Expres, kwamen sympathie, hulpvaardigheid en kunde bij elkaar. Kortom….het was een fantastische vakantie. Binnenkort verschijnen op de website van KBO-Dinther en KBO-Heeswijk foto’s en een uitgebreid verslag. Bijgaand - met dank aan Walter Wijnen – alvast een foto van het hele gezelschap.
 
Ria van Hemmen
Plaats reactie