Dorpsnieuws

Nick enSimonKaartverkoop voor alle voorstellingen vanaf 24 maart
Natuurtheater de Kersouwe heeft voor deze zomer ook nog Racoon en Nick & Simon geboekt om te spelen in het prachtige theater in de bossen van Heeswijk.
RacoonHet unieke theater presenteerde al een divers programma met artiesten als Brigitte Kaandorp, Lil’ Kleine, Herman van Veen, Elvis: Comeback special, Wende, Dutch Eagles, Hippe gasten, Jett Rebel, Yuri Honing, eigen producties, diverse jeugdvoorstellingen en met als afsluiter van het seizoen de populaire band Bløf.
 
Zaterdag 24 maart gaan alle voorstellingen in de verkoop. Kaarten zijn te bestellen op www.kersouwe.nl en bij Paperpoint Heeswijk.
 
Racoon
De komende clubtour van Racoon (die eindigt in de Ziggo Dome) is zo goed als uitverkocht. Natuurtheater de Kersouwe is dan ook trots dat ze dit jaar weer komen voor een optreden in de Heeswijkse bossen.
Racoon is goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs. Een gevestigde waarde op alle grote festivals en vorig jaar nog in een uitverkochte Ziggo Dome en HMH. De band scoorde vele hits waaronder ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.
 
Nick & Simon
Nick Schilder en Simon Keizer – beter bekend als Nick & Simon – komen ook naar de Kersouwe! Met hun zevende studio album op zak is er een perfecte gelegenheid om dit gloednieuwe werk voor te stellen, met uiteraard de bijbehorende anekdotes. Meer dan ooit tevoren zullen zij de verhalen hierachter prijs geven.
Nick & Simon zouden Nick & Simon niet zijn als ze hun grote hits niet zouden spelen, dus ook deze komen uitgebreid aan bod.
 
Theater, concerten en cabaret
Met dit programma laat het unieke buiten theater zien dat een keur aan artiesten zich thuis voelt op de podia in de bossen van Heeswijk. Op www.kersouwe.nl  vind je de komende weken het hele programma en alle info. Kaartverkoop vanaf 24 maart.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen