Dorpsnieuws

banner koffiecups…….dan kwam hij morgen naar Heeswijk-Dinther!

Bij (n)espresso denkt u nu nog aan George Clooney. Maar dat gaat veranderen. Zodra u de espressocups van de Wereldwinkel heeft geproefd, denkt u voortaan niet meer aan George maar aan de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther.

De koffiecups zijn er maar liefst in 3 smaken: Espresso Dark Roast, Espresso Medium Roast en Lungo Espresso en zijn geschikt voor uw Nespresso apparaat. Als u deze (h)eerlijke koffiecups eenmaal geproefd heeft is George Clooney snel vergeten. Speciaal voor Vaderdag heeft de Wereldwinkel de koffiecups in de aanbieding!

Aanbieding voor Vaderdag
Bij aankoop van 1 verpakking koffiecups naar keuze ontvangt u 1 verpakking  medium roast gratis. U betaalt voor 20 cups dus slechts € 2,99. Daar kan George niet tegenop! Benieuwd naar de smaak: loop binnen in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther. Het espressoapparaat staat al klaar!

Het verhaal achter de koffie
Voor u gaat proeven, eerst nog het verhaal achter de koffie. De fairtrade biologische koffiebonen voor de cups komen uit Peru en Mexico. In het zuiden van Mexico vormen 2.600 koffieboeren samen de organisatie Grapos. Daar hebben ze met de fairtrade premie een spaarbank opgezet voor de medewerkers.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen