Dorpsnieuws

23092015Dinther PromsKlassiek, pop- en rockmuziek in Dintherse muziektempel
Kaarten Viking Dinther Proms nu verkrijgbaar

Het is een mooie traditie aan het worden in de lustrum jaren van harmonie Sint Servaes uit Dinther; de Proms-concerten in de tot muziektempel omgetoverde sporthal De Zaert. De Viking Dinther Proms zijn dit jaar op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober. Een wervelende muzikale show waarbij het harmonieorkest en de slagwerkgroep worden ondersteund door solisten en een combo. Door hen zal een breed repertoire van bekende klassieke, maar ook pop- en rocknummers ten gehore gebracht worden. Een popkoor en een dansgroep zorgen er tot slot nog voor dat het een waar kijk- en luisterspektakel wordt. Ook een afterparty ontbreekt niet, deze wordt verzorgd door de bands Tilt en NOAH.

Het popkoor Enjoy uit Vorstenbosch heeft verschillende hoogtepunten op hun naam staan, zoals optredens met onder andere Danny de Munck en Van Dik Hout. Ook traden ze al op in Paradiso in Amsterdam en bij het tv-programma Mooi weer De Leeuw. De Viking Dinther Proms voegen ze graag aan dit rijtje toe. Ook dansgroep De Souplesse Dancers uit Erp heeft veel ervaring met grote optredens in binnen- en buitenland. Concerten, musicals, theatervoorstellingen en dus ook Proms-concerten worden dankzij de dansgroep ook visueel spetterend!

Harmonie, slagwerkgroep, solisten, koor en dansgroep zetten een show neer om je vingers bij af te likken. Wat te denken van nummers van Guus Meeuwis, Marco Borsato, Anouk en The Golden Earring. Maar ook buitenlands toppers als Bruno Mars, Michael Jackson en U2 zijn te horen. Muzikaal is er voor elk wat wils, van mooie luisterliedjes tot meebrallen met de 70’s Party Mix. En of dat alles nog niet genoeg is er beide avonden ook nog een afterparty! Op vrijdag zal deze verzorgd worden door het welbekende orkest Tilt, op zaterdag door NOAH.

Kaarten voor de Viking Dinther Proms zijn te bestellen via de website www.st-servaes.nl ; daar kunt u ook meer informatie vinden over de concerten. Kaarten kosten 20 euro voor een plek in de zaal (staantafels en barkrukken), kaarten voor zitplaatsen op de tribune kosten 25 euro. Vanaf begin oktober zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij kantoorboekhandel Paperpoint in Heeswijk-Dinther.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen