Cafe BreinActiviteiten met en voor mensen met NAH. Vermoeidheid na hersenletsel is één van de meest voorkomende klachten na NAH.Veel mensen met hersenletsel hebben een beperkte belastbaarheid.

Na hersenletsel gaan veel dingen niet meer vanzelf; het gewone kost moeite. Daardoor hebben mensen met NAH weinig energie en zijn snel en vaak moe.Zo ontstaat een dubbel probleem: met minder moet je meer.Het onvermijdelijke gevolg is vermoeidheid.
Dit thema staat centraal tijdens de bijeenkomsten Café Brein op 11 maart in Uden en 12 maart in Oss.

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan dit onderwerp door theorie en oefeningen.

We nodigen u uit om te komen luisteren en/of mee te doen in Uden of in Oss.

Café Brein Uden/Veghel is op maandagavond 11 maart van 19.00 uur-21.00 uur (zaal open 18.30 uur). Locatie: Muzerijk Klarinetstraat 4 Uden. Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Café Brein Oss is er op dinsdagmiddag 12 maart van 14.00 uur-16.00 uur (zaal open 13.30 uur). Locatie: De Meteoor Oude Litherweg 20 Oss. Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Professionals in NAH, Revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl

app