Redactioneel

20231126 EM berne bier 10Er heerste vandaag weer volop gezelligheid rondom en in het proeflokaal. De in 2022 gebrouwen Quadrupel die een jaar lang in houten vaten heeft mogen rijpen, waarin voorheen BUS-whiskey uit eigen dorp heeft gezeten, lag er klaar voor!

Alle mensen die de special-edition besteld hadden, konden hun fles ophalen en als ze wilden in het proeflokaal alvast een glaasje proeven onder het genot van live muziek.

Klik hier voor foto's.

Abt Denis Hendrickx ontving van Theo van Eerd, de voorzitter van Berne Abdijbier, de special edition, die verpakt was in een speciaal ontworpen koker. De Abt bedankte alle vrijwilligers van Berne Abdijbier en benoemde de prettige samenwerking. “Met man en macht is er de afgelopen maanden gewerkt om de voormalige Abdij-boekhandel om te bouwen naar een Abdijwinkel waar de Abdijbieren, maar ook verschillende streekproducten, boeken en cadeau-artikelen te koop zijn. De winkel is door die inzet maar een paar dagen gesloten geweest. De winkel draait op de vrijwilligers! Daar is de Abdij heel erg blij mee”. De winkel werd vandaag ook goed bezocht!

Het blijft een mooie plek om het leven te vieren!

Tekst en foto's: Esther Mollema

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen