Dorpsnieuws

231110 rva Onthulling Prins Carnaval 19De onthulling van Prins Carnaval is dit jaar voor het eerst naar voren gehaald. Net zoals dat bij veel omliggende verenigingen gebeurt. Zo zijn ze meer in lijn met de anderen.
De avond in Zaal Xanadu was geheel uitverkocht. Deze keer kon men – voor het eerst – toegang krijgen met de Q-r code.Bij binnenkomst kon men de aftelkalender bestellen, “…...tot de Carnaval elke dag fist!”

Tegen negen uur, want toen werd het spannend, was het moment van de onthulling. Eén voor een werden kandidaten naar voren gebracht voor zowel de Prins als zijn adjudant. Zij waren allemaal vermomd. Een boksgala zou beslissen wie de Prins zou worden.
Jan Strik had er de leiding over. Na enkele uitdagingen en “gerichte slagen” was het lot snel beslist. Mike Strik bleek onder de vermomming te zitten. Zo werd Mike 1e de nieuwe Prins Carnaval. Ook de vermomming van de ander werd ongedaan gemaakt en daaruit bleek dat zijn vriend Rick Vissers de adjudant werd.
Zij kregen allebei de toepasselijke steek opgezet en zo worden zij de nieuwe heersers van Snevelbokken- en Zandkruiersland 2023-2024.

Klik hier voor foto's.

Tekst: Peter Kriele
Foto’s: Peter Kriele en Rien van Aarle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen