Redactioneel

230924 rva altior14 Voor de grand opening van de terrasoverkapping bij Altior werkte alles en iedereen mee.
Spelers, vrienden, familie, sponsoren kwamen op zondag niet alleen om naar de wedstrijd van Altior 2 en Oranje Wit 2 te kijken (uitslag werd 13-2) of voor de wedstrijd tussen Altior 1 en Bladella 1 (deze uitslag werd 16-7). Nee, ze kwamen ook om de opening van de terrasoverkapping bij te wonen.

En feestelijk was het
De zon zorgde voor het mooie weer. Iedereen was goed gehumeurd. Met ballonnen, slingers, lekkers op tafel en een door te knippen lint was het plaatje compleet.
Als voorzitter van Altior nam Francis Collart het woord om iedereen te bedanken die de overkapping mogelijk heeft gemaakt. Het materiaal van de overkapping, van 26 bij 4 meter, was gerealiseerd met een (gedeeltelijke) sponsoring van “Green Max” en “Deponti terrasoverkappingen – Oss”. Het plaatsen was voornamelijk gedaan door betrokken ouders van spelers. Zij deden de klus geheel belangeloos. En stiekem waren dat behoorlijk wat uren.

In de toespraak werd aanvullend het nieuwe scorebord genoemd. Dit was gefinancierd via de inbreng van de “Vrienden van Altior”. En niet te vergeten het nieuwe meubilair in de kantine, dat via “Hedi Meubelen” was gerealiseerd.

Uiteindelijk was er het moment van doorknippen van het lint. Het enige dat ontbrak was het tromgeroffel. Eric van Oss en Lonne van Zutphen (pupil van de week) hadden de eer om het doorknippen samen te doen. Het terras was daarmee officieel geopend.

Klik hier voor foto's.

Bij Altior is het sportief en gezellig. De club hoopt dan ook nog lang dankbaar gebruik te kunnen maken van de overkapping. Ook kijken ze graag vooruit en voor je het weet is het november. Als vaste traditie is er dan weer de speculaas actie. De club rekent ook dan weer op veel steun van betrokkenen.

Tekst: Anja van Aarle
Foto’s: Rien van Aarle

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen