Redactioneel

230716 rva laverhof26vk Zondag 16 juli is mevrouw Coppens 100 jaar geworden. En daar hoort natuurlijk een mooie bos bloemen bij en iets lekkers, zodat ze de komende dagen samen met haar familie nog kan nagenieten van een wel héél bijzondere dag.
Namens de Plus Heeswijk-Dinther hartelijk gefeliciteerd.

Bovenstaande was een persoonlijke boodschap vanuit de PLUS voor mevrouw Coppens, die haar 100e verjaardag vierde in het verzorgingstehuis Laverhof. Natuurlijk werd er ook op de eigen afdeling van mevrouw Coppens stilgestaan bij deze bijzondere mijlpaal. Haar medebewoners werden allemaal getrakteerd op een lekker stukje gebak. Ondertussen stonden familieleden beneden haar op te wachten, om ook haar te feliciteren zodra ze de zaal binnenkwam. Ze werd getrakteerd op de nodige cadeaus en er werd luid meerdere keren voor haar “Lang zal ze leven” gezongen.

Klik hier voor foto's.

Uiteindelijk werden er bloemen en een cadeau aangeboden door de gemeente, in de persoon van wethouder Edwin Daandels. Mevrouw Coppens was uiterst verbaasd met alle attenties die haar ten deel vielen. Daarnaast was ze erg pienter bij, om de nodige personen te herkennen en zelfs nog anekdotes erover te melden.

Tekst en foto's: Rien van Aarle

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen