Redactioneel

230624 PK Jumping Heeswijk 15“Een top paardensportevenement georganiseerd door de Ruiters van Pater van de Elsen uit Heeswijk. Het wedstrijdterrein bevindt zich tegenover Café Zaal Restaurant Stanserhorn, aan de Heibloemsedijk. De wedstrijd wordt gereden op een zandbodem van Wetering Bodemtechniek.

Vijf dagen een ruim deelnemersveld, mooie parcoursen en prachtige prijzen. Jumping Heeswijk staat bekend om de gezelligheid en paardensport bijeen”  Zo luidt de website www.equicompetition.nl
En dat is niets teveel gezegd.

Op deze website zijn ook de uitslagen van dit evenement te vinden, welke gehouden werd van woensdag 21 juni tot en met zondag 25 juni 2023
Ieder jaar ziet de locatie er weer een stuk mooier uit. Zoals mooie houten hekken en een terras voor het publiek met een buitenbar.
Ze troffen het geweldig met het weer. Al is de donderdagmiddag wel in het water gevallen. De wedstrijden moesten toen gestaakt worden vanwege de regen.

Klik hier voor foto's.

Het is mooi om te zien hoe paard en berijder/ster een eenheid vormen en ze soms bijna helemaal los komen van het paard als ze de sprong nemen.

Foto’s en tekst: Peter Kriele

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen