Redactioneel

230602 PK film Jezus Christ Superstar 4Voor de derde keer werd de film Jezus Christ Superstar voor het publiek vertoond. Het was eerst in de Wis in Loosbroek , daarna in de Stuik in Vorstenbosch en nu in het Cultureel centrum Servaes in Dinther.

Aanvankelijk was deze musical in Theater de Kersouwe bedoeld om het zorgpersoneel van Laverdonk te bedanken voor hun inzet tijdens de Corona-crisis, maar na viermaal een “volle” bak te hebben getrokken in de Kersouwe is besloten er ook video-opnames van te maken.

Klik hier voor foto's.

Dankzij de inzet van Ton Lunenburg is dit gelukt en is het opgenomen met vijf camera’s en tot een film gemonteerd. Zo konden ook degenen, die hebben meegespeeld terug kijken en is hij nu ook in CC Servaes vertoond.

Helaas liep het even niet helemaal zoals het moest. De apparatuur werkte niet goed in de grote zaal en dus moest er onverwacht verhuisd worden naar een andere ruimte. Ieder nam zijn/haar stoel mee en gelukkig liep verder alles weer op rolletjes.

Hoewel alles in het Engels werd gezongen was de opvoering boeiend en meeslepend.

Vooral de rollen van George Blanken als Judas, van Luc Vorselaars als Jezus en van Kim Jacobs-van der Velden als Maria Magdalena, zeker omdat zij voor het eerst voor een zo groot publiek optrad, maakten indruk op de zaal. Ook het popkoor Enjoy mag hier niet worden vergeten met als muzikale begeleiding: de gelegenheidsband o.l.v. Dave Hanhart, terwijl de productie onder leiding stond van Martin de Visser en Kim van Kooij.

Op 14 juni is de film nog te zien bij KBO Heeswijk lokatie Bernrode 14:00 uur en 19:00 uur (entree € 5,=). Graag reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst en foto's: Peter Kriele

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen