Redactioneel

20230324 EM HaDeekwis 4Voor de zevende keer werd op vrijdag 24 maart de HaDee-kwis gespeeld. Er hadden zich 43 teams ingeschreven.

Klokslag 16 uur kregen de teamcaptains te horen, dat om 23 uur op Plein 1969 de rode loper zou worden uitgerold.

Elk team mocht daar een Drag-Queen een show laten opvoeren. De kwis was begonnen! Er werd al druk geappt en gebeld om te brainstormen over eventuele outfits, maar ook over wie er over de catwalk mocht gaan lopen.

Klik hier voor foto's.

Het officiële startschot was om 18 uur. Bij de Bar konden vanaf dat moment de kwisboekjes opgehaald worden en kon iedereen aan de slag. Er moest gepunnikt worden, een “openbare” telefoon gezocht worden, zoveel mogelijk bierdoppen ingeleverd worden om KiKa te sponsoren, muziek-vragen opgelost worden, thee en locale alcoholische drankjes “ontleed” worden, nagedacht worden over de toekomst van HaDee en wat al niet meer. De organisatie had echt alles uit de kast getrokken om er weer een waar feest van te maken. De afsluiter, de Drag-Queen-show waar Roelof van Hemmen en Marjon v.d. Broek mochten jureren, maakten het feest compleet.

En nu is het nakijken geblazen voor de organisatie. De teams zullen nog tot 7 mei in spanning zitten over op welke plaats ze zijn geëindigd.

Tekst en foto's: Esther Mollema

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen