Redactioneel

230112 rva NieuwjaarsOntmoeting27De Nieuwjaars Ontmoeting is een gezellig samenzijn voor alle vrijwilligers in Heeswijk-Dinther. Hiervoor had Actief Burgerschap iedereen op 12 januari uitgenodigd.

CC Servaes was ‘mooi bezet’, zoals dat werd gezegd.
Bij de opening van de avond werd uitgelegd wat er zoal door Actief Burgerschap in de afgelopen jaren in gang was gezet. Hierbij werd extra toelichting vanuit een aantal werkgroepen gegeven.

Ook werd verteld hoe ze verder willen doorpakken binnen Heeswijk-Dinther.

Omdat scheidend burgemeester Marieke Moorman er voor de laatste keer bij was, kreeg zij een woord van dank. In deze niet gemakkelijke functie heeft ze er steeds haar persoonlijke invulling aan kunnen geven. In een uitgebreid gesprek met haar werd teruggekeken op de afgelopen jaren en werd vooruit gekeken naar haar nieuwe uitdaging.

Als volgend agendapunt werd de Jonge Actieve Hadeejer bekend gemaakt. Dit jaar was de eer voor Olaf Ketelaars. Het feit dat er een aantal mensen ook in CC Servaes waren, die hij er niet zou verwachten, had hem al een voorgevoel gegeven.
De Actieve Hadeejer van 2022 is Fred van den Berg geworden. De lijst van activiteiten, waarbij hij betrokken is en is geweest, was te lang om het allemaal op te noemen.
Zowel Olaf als Fred waren trots op deze eervolle titel.

Klik hier voor foto's.

Uiteindelijk genietend van een drankje en een hapje én live muziek van DreaMfield werd er ter afsluiting nog gezellig gekletst.

Foto’s: Rien van Aarle
Tekst: Anja van Aarle

 

Plaats reactie