Redactioneel

220921 mvh OpeningKlusdienst 5Een tijdje geleden is het idee ontstaan om een klusdienst op te richten voor alle senioren uit HDL. Zo zijn er 24 enthousiaste vrijwilligers bereid gevonden om een klusje te doen bij mensen thuis.
Vanmiddag was de feestelijke opening in Bernrode,(KBO Heeswijk) door wethouder Everling. De eerste klus was voor hem, het vervangen van een biljartlamp. Hiermee was de klusdienst officieel geopend.  Klik hier voor foto's.

Klusdienst

Het gaat om kleine klusjes zoals bijvoorbeeld een lekkende kraan, een rookmelder ophangen, of de TV opnieuw instellen, computerhulp of als uw gootsteen verstopt is. Kleine klusjes die binnen twee uur te klaren zijn.
En het is natuurlijk gezellig om samen even koffie te drinken en een praatje te maken, bedoeld om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Voor ieder klusje wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,50. 

Hoe meldt U een klus

Bij voorkeur per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laat even weten waar het over gaat, adres en telefoonnummer.

Bellen kan ook tussen 9.00 en 16.00 uur naar een van de twee coórdinatoren,Adrie of Henk,  tel. 06-16288065. Zij zorgen  er voor dat er iemand komt helpen. De klussers zijn herkenbaar aan hun speciale naamplaatje.

Tekst; Wilma van Zoggel
Foto’s: Marjon van Herpen

 

Plaats reactie