Redactioneel

220819 cvdh fiets3daagse 13Blij dat het weer kon, na 2 jaren van Corona-ellende! Maar liefst bijna 1000 fietsers genoten op 17, 18 en 19 augustus, van verrassend mooie en elke dag wisselende fietsroutes, in en rond Bernheze. Elke dag vertrokken de fietsers vanaf een andere plek (’t Pumpke in Nistelrode, Boerderijterras ’t Venster in Heesch/ Vinkel en de Meierijsche Museumboerderij in Heeswijk-Dinther). Er kon gekozen worden uit routes van 30 of van ongeveer 50 km.

Na de hitte van afgelopen weken was de temperatuur heerlijk, alleen op de eerste middag regende het een tijdje! Dagelijks werden er, na afloop, prijzen verloot en kon er een gratis kopje koffie worden gedronken.

Klik hier voor foto's.

Het bleef nog vrij lang gezellig op de diverse terrassen en voor de organisatie (Scouting Mira Ceti uit Nistelrode en de Meierijsche Museumboerderij uit Heeswijk-Dinther) was het geweldig om de enthousiaste verhalen van zoveel deelnemers te horen. Een ding is nu al beloofd ! Volgend jaar wordt, rond dezelfde tijd, de Fiets3daagse 2023 gehouden.

Tekst: Hans van Sleuwen

Foto's: Corrie van der Heijden

Plaats reactie