Redactioneel

Foto blog 2Het klinkt misschien wat vreemd, maar nu onze grote reis dichterbij komt zijn wij steeds vaker de toerist aan het uithangen in en rondom Hadee. Het naderende afscheid maakt iets in ons los. Iets wat maakt dat we alle mooie stukjes hier in de omgeving in ons op willen nemen.
Zo liepen we afgelopen week vanuit kasteel Heeswijk naar landgoed Seldenstate in Middelrode. Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik tot voor kort niet eens van het bestaan van Seldensate af wist.
Vol enthousiasme vertrokken wij en liepen we op paden die we (ondanks dat we toch veel wandelen) nog nooit gelopen hadden. We zagen prachtige natuur, koeien drinkend uit de Aa hele zwermen ganzen. Over en weer werd er gegroet als we mensen tegenkwamen. Iets wat, vrees ik soms, niet voor iedereen meer vanzelfsprekend lijkt te zijn. Vlakbij Seldensate wenste iemand ons zelfs nog veel plezier. Dat in mijn ogen is het mooie van Brabant maar ook bovenal het unieke van hier.
IJsjes bij de melktap, fietstochten door het buitengebied en lange wandelingen. Ik kan het iedereen aanraden, er is zo veel te zien en te doen.
We proberen de tijd die we hier nog hebben zo goed mogelijk te besteden. Zodat we, als we dadelijk dat vliegtuig in stappen, de herinneringen aan al het moois van Hadee met ons mee kunnen nemen.

Stéphanie Cranen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda