Redactioneel

220623 rva kbo 2Op de vierde donderdag van iedere maand is er een koffieochtend van de KBO in Cultureel Centrum Servaes. Dit zijn, onder het genot van een kop koffie of thee, gezellige ontmoetingen waarin actuele onderwerpen aan bod komen.
Deze donderdag van juni was er een presentatie over de website van de HaDeejer.nl.

 

220623 rva kbo 1Onder de vlag van Stichting Dorpsnieuws verzorgt deze website dagelijks nieuws en wetenswaardigheden uit ons dorp. Tijdens de presentatie werd verteld hoe de website is ingedeeld en waar welk type nieuws staat. En er werd ook uitgelegd wat er allemaal komt kijken om de site dagelijks up-to-date en in de lucht te houden.

 

220623 rva kbo 4Ook is uitgelegd dat de medewerkers van www.HaDeejer.nl nieuwe collega’s zoeken.
Een aantal van de huidige medewerkers gaat stoppen, maar dat mag niet ten koste van de website gebeuren. Dus zegt het voort, zegt het voort.

Het publiek was enthousiast over de dingen die ze hadden gehoord en ging uiteindelijk -weer een stuk wijzer geworden- naar huis.
Is medewerker zijn bij www.HaDeejer.nl iets voor u? Of twijfelt u nog en heeft u nog wat onbeantwoorde vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst: Anja van Aarle
Foto’s: Rien van Aarle

Plaats reactie