Redactioneel

220617 CvdH Feestmiddag 04Twee jaren hebben we onze feestmiddag moeten missen vanwege de Corona, maar nu konden we deze afsluiting van het seizoen afgelopen vrijdag weer organiseren in de mooie verbouwde ruimte van Servaes, wat door ieder werd beaamd.

72 personen hadden zich opgeven en er waren geen afvallers.

Nico, onze voorzitter, heette iedereen welkom en was blij met deze grootse opkomst. Na een lekker bakje koffie/thee met een vlaaitje van de plaatselijke bakker, konden we onze gekregen munten aan gaan spreken.

Wim van Uden was vorig jaar 25 jaar lid van D.I.O. maar i.v.m. de Corona was deze huldiging uitgesteld en vond deze nu plaats. De voorzitter feliciteerde Wim met deze mijlpaal en Wim die nog steeds elke week actief deelneemt aan de onderlinge competitie Libre, kreeg een enveloppe met inhoud aangeboden en zijn vrouw werd in de bloemetjes gezet.

Klik hier voor foto's.

Dit jaar werden ook alle leden die 12,5 jaar tot 25 jaar lid waren, gehuldigd. Dit waren 14 leden. Allen waren zeer verrast en kregen van de voorzitter een bon aangeboden van koop lokaal.

Het hele jaar was er gebiljart voor de onderlinge competitie Libre en Driebanden. De winnaars werden deze middag bekend gemaakt.
Bij Libre poule A was dit geworden Ad van Zutphen, bij poule B Harrie v.d. Heijden en bij het Driebanden Ad v.d. Leest. Alle drie de leden werden naar voren geroepen en namen de felicitaties in ontvangst. Allen werd een enveloppe met een cadeaubon van Loetje aangeboden.
Er was ook nog een wisselbeker voor degene met het hoogste percentage, deze ging naar Geert vd Leest. Hij kreeg 2 bekers, een wisselbeker en een replica voor zich zelf. Zowel de wisselbeker als de replica zijn geschonken door Frans Rooijmans.

Voor Emmy, secretaris van D.I.O. was er ook nog een verrassing. Zij kreeg van het bestuur een mooie bos bloemen aangeboden voor de vele werkzaamheden i.v.m. extra plannen van wedstrijden door de Corona.

Tegen 17.00 uur werd de inwendige mens versterkt en konden we allen genieten van een heerlijke kop soep, met erna warm vlees met brood.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde middag.

Heb je abraham gezien en heb je interesse om bij onze club te komen, neem dan contact op met Emmy, 06 - 534 584 15

Tekst: Emmy van de Wetering
Foto's: Corrie van der Heijden
Plaats reactie