Redactioneel

211227 rva lichtpunt15Kunnen delen voelt goed en afgelopen week was er een mooie kans voor de inwoners van Heeswijk-Dinther om te delen. ‘Lichtpunt’ heeft daarom verschillende kerstpakketten door de gehele week mogen ontvangen. Maar ook andere grote- en kleine donaties zoals kleding en schoenen.
Net voor kerst zijn alle giften als nieuwe pakketten samengesteld, zodat de inhoud van het pakket past bij de ontvanger en dit konden zowel gezinnen als alleenstaanden zijn. Daarom namens ‘Lichtpunt’: ’Dank je wel voor alle inwoners van Heeswijk-Dinther die een Lichtpuntje zijn geweest voor de medemens om een kerstpakket naar het kerkportaal te brengen.
 
 
Maar ook verschillende winkeliers hebben dit jaar iets extra gedaan voor mensen die echt iets extra’s nodig hebben. Tevens hebben we ook voor de mensen van schuldhulpmaatje en vluchtelingenwerk mooie Kerstpakketten kunnen maken.
 
Vanuit Lichtpunt-HDL gaat onze aandacht uit naar de minder bedeelde, waarbij het gelukkig lukt om een nieuw begin te maken om weer uitzicht te krijgen op een beter leven. Samen met beroepskrachten is dit zeker de moeite waard.’
 
En zoals ik het zie, ook in een wispelturige tijd gebeuren mooie dingen. Mensen die aan elkaar denken en anderen willen helpen.
 
Tekst: Anja van Aarle
Foto's: Rien van Aarle
Plaats reactie