Redactioneel

210212 RvH Auto Carnavals Speurtocht 10Dit weekend zou het carnavals gedruis zijn begonnen. Helaas gooit ook hier corona roet in het eten. Maar dat mocht de pret niet drukken voor BSO de Draken uit Heeswijk-Dinther en BSO de Belhamels uit Loosbroek. Deze BSO's organiseerden al eerder een online Halloween bingo en een online Nieuwjaars quiz om zo toch veel activiteiten met kinderen en ouders te kunnen doen.

Dit keer stond er een carnavals autospeurtocht op het programma. Ruim 30 gezinnen deden mee. Bij een drive-thru haalden zij een “goodiebag” op met daarin een opdrachtenboek, bijbehorende carnavalsattributen en allerlei lekkers.

Klik hier voor foto's.

Verspreid in Heeswijk-Dinther stonden pedagogisch medewerkers van de BSO verkleed opgesteld, met een versierde auto en leuk carnavalsoutfit waren ze helemaal in stijl. Bij elke stop was een verrassende opdracht zoals bijvoorbeeld “Raad de drie carnavals liedjes” of “Welke carnavalsoutfits hangen er aan het rek”.  Daarnaast konden de deelnemers extra punten verdienen door een leuke carnavals selfie te maken, in een versierde auto te rijden of een leuke passende teamnaam te bedenken. Aan het einde werd het opdrachtenboek ingeleverd bij de drive-thru en werden de deelnemers uitgezwaaid. Wie heeft er gewonnen? Dat horen ze komende vrijdag!

Tekst: Gaby Moon, BSO de Draken
Foto's: Ronald van Hastenberg
Plaats reactie