Redactioneel

200912 jacw Balledonk 50 04Meer dan 500 leden telt de lokale tennisvereniging. Een veertigtal leden waren aanwezig op de jubileumreceptie; corona gerelateerde maatregelen. Ook voorzitter Wim Dortmans was er niet. Een stevige griep hield hem thuis. Vicevoorzitter Cyril Haeve nam de honneurs waar.

Twee jubilarissen. 50 jaar lid

Jan van Liempt (77) en Peter van Moorselaar (75), beiden vanaf de oprichting lid en nog steeds actief bij de woensdagavondclub en de regionale wintercompetitie, ontvingen van Cyril Haeve een shirt met daarop hun verbonden jaren met de vereniging. De echtgenotes mochten uit handen van Jan Habraken een fikse bos bloemen in ontvangst nemen.

Klik hier voor foto's.

Waardering
Edwin Giethoorn, feliciteerde namens de K.N.L.B. en sprak zijn waardering uit over de goede samenwerking tussen de 6 tennisverenigingen in Bernheze. Hij overhandigde een groot felicitatiebord.
Wethouder Rien Wijdeven bood daarna als cadeau van de gemeente een geldelijke bijdrage aan.

Schaftkeet als kantine
Als laatste nam jubilaris Jan van Liempt het woord. Hij memoreerde de beginjaren van de vereniging: de schaftkeet als kantine, omkleden bij de voetbalclub en naar de w.c. onder de bomen. Daarna was er een geanimeerd samenzijn in een tent die voor de kantine was opgezet.

Tekst en fotografie: Jacques Worms

Plaats reactie