Redactioneel

20200626 PK Zomeraktie markt 09 VIERKANT 9Ieder jaar is er wel een zomeractie op de weekmarkt op het Plein 1969. Met deze aktie hoopt men weer nieuwe mensen naar de markt te trekken. Het is ook een beloning voor hen die ondanks de Corona-crisis toch de markt bezoeken.

Eén van de bekendste op de markt is wel Patrick van Venrooy, die er met zijn viskraam al 35 jaar staat, terwijl zijn vader hier ook al kwam. Overigens heeft hij vandaag ook een viskraam in Rosmalen staan. Anderen zijn de groentekramen van De Vaan uit Haarsteeg en Verkuijlen-van de Ven uit Schijndel, van den Herik kaas uit Eethen en de “Kaaskoning” uit de Laverdonk, de bakker “het Stoepje”, die op zeker 650 plaatsen een kraam heeft en niet over een winkel beschikt, een bloemenkraam uit Oss, die er pas sinds oktober staat. Verder “Kip @ Go”” om een warme hap mee te nemen, een kraam met gedroogde vruchten, een loempiakraam, een snoepkraam, een dames- en herenkledingkraam, Smits uit Heeswijk met zijn kousen- en sokkenkraam, een kraam met linnengoed, een kraam met ondergoed en nachttextiel en een bijjouteriekraam.

Klik hier voor foto's.

Het is de grootste markt van heel Bernheze met zo’n 18 kramen. En er willen er nog op komen zoals een Tapaskraam en een Haardesignkraam. Een teken dat deze markt erg populair is.

De actie wordt genoemd: “Win een envelop”.

Er worden 40 enveloppen verloot met daarin vijf waardebonnen à vijf euro. Klanten worden gebeld en kunnen de enveloppen op komen halen. De waardebonnen zijn inleverbaar t/m 31 augustus 2020.

Kom naar de markt, ben loyaal en koop lokaal de lekkerste en mooiste spullen en maak kans om een envelop te winnen ter waarde van 25 euro.

Bij iedere aankoop op de markt krijg je een bon. Daar zet je je naam en telefoonummer op en die doe je vervolgens in een daartoe bestemde bus op de markt.

De bonnen kun je inleveren tot 10 juli tot 10.00 uur en de trekking is op 10 juli om 10.30 uur.

Tot nu toe zijn er al 1300 bonnetjes ingeleverd.

Foto’s en tekst: Peter Kriele

 

 

Plaats reactie