Redactioneel

20200612 EM afscheid directeur Bolderik 1Zo’n 5 jaar geleden kwam Margot van Uden onverwachts als directeur op De Bolderik. Ze had veel ambitie en een duidelijke visie. Ze vond het belangrijk om iedereen de kans te geven om de beste versie van zichzelf te worden; niet alleen de leerlingen, maar ook de leerkrachten.

Er werd van alles uit de kast gehaald om dat voor elkaar te krijgen. Ze gaf de inrichting van het gebouw een make-over, gaf vorm aan mooi en goed onderwijs, maar was vooral een luisterend oor voor alle betrokkenen, legde verbinding en gaf vertrouwen. Ze heeft de afgelopen 5 jaar OBS de Bolderik sterk op de kaart van Heeswijk-Dinther gezet!

Gisteren vierde ze haar afscheid. Sneller dan verwacht gaat ze een nieuwe uitdaging aan. Margot was het afgelopen jaar al op OBS de Tuimelaar als interim, maar is nu blijvend benoemd als directeur.

Het team van OBS de Bolderik zette haar gisteren, tussen de buien door, in het zonnetje. Met een lach en een traan werd er terug gekeken op 5 mooie jaren. Er werden veel mooie woorden over en door Margot gesproken…ze kreeg letterlijk en figuurlijk een verdiend podium. “Een directeur die zoveel heeft betekend, mag niet vergeten worden, hoort voor altijd bij de Bolderik”. Daarom heet het podium op OBS de Bolderik vanaf nu het “Margot van Uden”-podium. Meer foto's.

Op 9 juli sluit Margot met alle kinderen, ouders en betrokkenen definitief haar Bolderik-tijd af.

 Tekst en foto's: Esther Mollema

Plaats reactie