Redactioneel

200108 jvdb expo Laverhof 03Ook dit jaar is er weer een expositie in de hal van Laverhof, verzorgd door de cursisten van de teken- en schilderwerkgroepen in Heeswijk-Dinther. De lessen maken onderdeel uit van de jaarlijkse cursussen van de Eijnderic.

De expositie vindt plaats vanaf dinsdag 7 januari 2020 tot en met eind maart 2020 met uitzondering van 17 tot 25 februari (mede in verband met Carnaval). Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen bij deze afwisselende expositie.

Enkele cursisten volgen al geruime tijd lessen maar er zijn ook wat “nieuwere” cursisten die deelnemen aan deze expositie bij Laverhof. Het aanbod is heel divers. De werken kunnen van dit jaar zijn, maar ook van een eerder jaar. Ieder heeft eigen werk uitgekozen en daardoor lopen ook de afgebeelde thema’s, materialen en technieken uiteen: van olieverf en acryl tot aquarel en van kinderen en dieren tot landschap en landschapselementen. Bij elk werk hangt een informatiekaartje met nadere gegevens.

Alle cursisten van harte bedankt voor het tentoonstellen van jullie werken, wat toch altijd een heel persoonlijke gebeurtenis is. Jullie inzet was enorm.

200108 jvdb expo Laverhof 01200108 jvdb expo Laverhof 02

 

 

 

Tekst: Afra de Jong (docent)
Foto’s: Jan van den Bosch

Plaats reactie