Redactioneel

200103 cvdh jeugddart16Donderdag 2 en vrijdag 3 januari stonden in het Willibrordcentrum in Heeswijk-Dinther geheel in het teken van een darttoernooi voor alle jeugd tussen de 7 en 16 jaar.
Met maar liefst 55 deelnemers was dit een groot succes.

Op donderdag werd gestreden voor de ranking van het toernooi en op vrijdag voor de winst.
Op donderdagavond werd voor het eerst een koppeltoernooi gespeeld. Hieraan deden 18 koppels mee. Deze koppels bestonden uit een jeugdspeler samen met vader, moeder, opa, oma, broer of vriend.
Het koppeltoernooi werd gewonnen door Cas en Carlo Heessels. En de tweede plaats was voor Rens van de Berg en Tjeerd Krikhaar. De derde plaats werd gehaald door Sjef en Maik van Zutphen.

Op vrijdagmiddag speelde alle jeugd in 16 poules en de poulewinnaars gingen door naar de achtste finales. De uiteindelijke finale werd gespeeld door de winnaar van vorig jaar, Jochem Hansen uit Veghel en Joost van der Heijden uit Heeswijk Dinther. Joost ging uiteindelijk met de winst en de wisselbeker naar huis. De derde plaats was voor Matthias van de Boom.

Meer foto's.

Alle deelnemers werden als afsluiting nog getrakteerd op friet en frikandellen. Veel kinderen wisten zeker dat ze volgend jaar weer mee gaan doen en het hele jaar door gaan oefenen. Dat belooft wat voor de volgende editie!

Tekst: Angela van der Wijst
Foto's: Corrie van der Heijden

Plaats reactie