Redactioneel

191124 PK Boeken en platenmarkt in het Willibrordcentrum 11 VIERKANT 11Naast de snuffelmarkt die ieder jaar in maart wordt gehouden, bestaat er ook al enkele jaren de boeken- en platen/cd-markt. Die markt trekt jaarlijks rond de 250 bezoekers. Het aantal boeken dat wordt aangeboden is ruim 12000 stuks.

Voor € 2,-- inclusief een kop koffie of thee kun je er terecht. De platen en cd’s zijn achterin het pand te vinden. In de tussenruimte is een bescheiden plaats ingeruimd voor kerstspullen.

Klik hier voor foto's.

Alles zit netjes in bananendozen opgeborgen, terwijl de prijzen op ieder boek of plaat/cd met een kleur worden aangegeven. Alles wordt ook zoveel mogelijk op categorie gesorteerd, zodat het gemakkelijk zoeken is.

Er is veel belangstelling. Vooral de kinderboeken vinden gretig aftrek. Voor een stapel boeken ben je maar weinig geld kwijt. Omdat ieder zo geconcentreerd aan het speuren is heerst er altijd een rustige sfeer. De vrijwilligers van het Willibrordcentrum hebben er weer veel tijd in gestoken. De opbrengst ervan wordt steeds bestemd aan aanpassingen of verbeteringen van het gebouw.

Tekst en foto’s: Peter Kriele

Plaats reactie