Redactioneel

190915 rva HaDeePark 26Naast monumentnedag was het Zondag 15 september eveneens ‘HaDee in het park’. In navolging op het succesvolle initiatief van vorig jaar, dat toen door een aantal enthousiaste vrijwilligers was opgepakt, vond dit evenement nu plaats op het terrein bij de Raadhuisstraat. Meer foto's.

De organisatoren Eric van de Veerdonk, Jet van Gerwen, Ardith Manders, Jeroen van den Broek, Job Kil en Paul Bouwman hebben het idee achter dit evenement laten ontstaan, om mensen zichzelf voor een dag in een stadspark te laten wanen.

Het geheel zag er gezellig en uitnodigend uit. Het weer kon bijna niet beter. De zon deed goed zijn best om de sfeer extra gezellig te maken en mensen naar buiten te lokken. En met succes, er zijn tussen de 350 en 400 personen aan komen wandelen.

Mensen kwamen naar ‘HaDee in het Park’ om gezellig een (buitenlands) biertje te drinken, een hapje te eten en dorpsgenoten te ontmoeten onder het genot van muziek van ‘Verdraaid Vinyl’ en ‘Vinyl Forty Five’. De kinderen amuseerden zich prima met bijvoorbeeld het krijten op een auto of door een foto te maken in het VW-busje van fotohokje.nl. Er lagen ook oud-Hollandse-spelletjes en men kon klimmen in een heuse boomhut.
Anderen namen een kleed mee en gingen lekker een boekje lezen vanaf de E-reader. Men kon een retrostoel pakken om gezellig te kletsen met dorpsgenoten, er waren met pallets tafels gecreëerd of men kon aan wijnvatentafels staan. Men kon sportief een rondje rond het ‘park’ bewegen en er waren zelfs buurtinitiatieven. Bedenk maar wat je kan doen als je naar het park gaat en het was mogelijk.

Er was voor iedereen wat wils en het was zeker een mooie gelegenheid om op een leuke manier even te onthaasten. Even lekker buiten te ontspannen en nieuwe energie opdoen voor de rest van de dag. Volgend jaar komt er zeker weer een nieuwe editie!

Tekst: Anja van Aarle
Foto’s: Rien van Aarle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen