Redactioneel

19 05 11 cvdh KBO60 jaar 20aOp zaterdag 11 mei startte het feestweekend rond KBO-Dinther 60 jaar. Niet enkel een feest voor de leden van de KBO maar een feest voor jong en oud in en rondom cc Servaes.

Het kan niemand ontgaan zijn. Een grote tent voor cc Servaes valt als eerste op. Met vlaggen en mooie bloembakken als entree voelde iedereen zich ook genodigd op dit dorpsfeest. En een feest werd het. In gezamenlijke dans beten de Balletschool, volksdansgroep Kujawiak en de Line-dancegroep ’s middags het spits af. Royaal na middernacht rondden de feestgangers al dansend bij de geweldige muziek van Orkest Crazy Cadillac de eerste dag af. De dag door genoten heel veel mensen van optredens van jong en oud, de Dansmariekes, gezelschapsspelen, pitches, presentaties etc. De Kerkzicht-zaal was ’s avonds meer dan vol voor de luisterliedjes van ’t Kumt van Eiges en Lya de Haas gevolgd voor dj Sudi van Doorn. In de feesttent ging het dak eraf met dj Verdraaid Vinyl, John de Bever en Orkest Crazy Cadillac.ConsulTante Sybille praatte alles los en luchtig aan elkaar.

Klik hier voor foto's.

Deze dag is weer een mooie opstap naar zondag. Moederdag mét een moederdaglunch en met volop activiteiten. Je kunt ook meedoen aan een puzzelfietstocht of een puzzelwandeltocht. Inschrijven rond 13.30 uur. Speciaal voor de kinderen zijn er kinderactiviteiten zoals een luchtkussen, een spelcircuit, schminken en een snoephuisje en ranja. Er is ook een goochelaar.

Tekts: Ria van Hemmen

Foto's: Corrie van der Heijden

Plaats reactie