Redactioneel

IMG 3533 vkZondagochtend rond zes uur werd gestart met opbouwen en inrichten van de zaal. Om half negen begonnen de repetities en om 11uur 11, waren alle deelnemers klaar om de mensen mee te nemen naar strand, zee en alles wat daarbij hoort.
 
De ochtend werd een maritieme ontdekkingstocht
Love Boat, Water en Maritiem, de Zee, de Zuiderzeeballade, Stoere zeelui, hun gedeelde visie, missie en ziel, Bloody Mary als de schrik der zee, de Rainbow in the Sky, maar ook de gevaarlijke piraten en zeerovers. Het kwam door muziek en zang allemaal aan bod.
 
Instrumenten
De bijzondere slaginstrumenten van de jeugdslagwerkgroep en opstapslagwerkgroep, zoals pannen, vergieten, kommen met water en boomhawckers zorgden ervoor dat de waterdruppels bijna letterlijk te voelen waren. Samen met de prachtige klanken van saxofoons, sousafoons, de hoorn, trompetten enz. , werd het een spetterend optreden.
 
Hartelijk welkom
Prins Ton d’n Tweede werd met zijn gevolg welkom geheten door Carlo Verhoeven, de gastheer van deze ochtend.
Snevelbok Sander blies de bazuin met verve. Daar kon Prins Ton d ‘n Tweede nog veel van leren.
De Dansmariekes voerden hun mooie showdans over Peter Pan op.
 
Aan dit concert namen deel
De Koninklijke Fanfare Sint Willibrord o.l.v. Hans Thijssen. De slagwerkgroepen o.l.v. Wim van Zutphen. Het opleidingsorkest o.l.v. Arjan Deckers. De Dansmariekes o.l.v. Pleun Strik en Karly van de Akker. Katja Brooijmans en de Partybende en Iris Manders. Carlo Verhoeven als DJ en gastheer.
Dankjewel mensen.
 
Tekst José van der Heijden
Fotografie Jos Nijssen
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen