Redactioneel

161214-wvdl-N279Opening10VOORKANTRuim 10 maanden eerder dan gepland werd vandaag 14 december de N279 Noord tussen de brug Nijvelaar en Veghel opengesteld voor verkeer. De bekende comediénne Christel de Laat uit Schijndel vertelde op hilarische wijze hoe de werkzaamheden verlopen waren, zelf is ze grootgebruiker van de N279 ’’.

Er zijn verschillende familieleden van haar die meegewerkt hebben aan dit project zoals nicht Clara die al die tijd het verkeer regelde, broer Christian en niet te vergeten ons Janet laat Christel weten.
Meer foto's

 

161214-wvdl-N279Opening22SITEHans van Zandvoort, Geert-Jan van Oosterhout en Bart Pastor hadden de eer om de officiële opening te verrichtten. Dit was van te voren gefilmd omdat het niet zeker was dat de gedeputeerde Christophe van der Maat vandaag aanwezig zou zijn om de N279 te openen, omdat hij op het punt staat vader te worden. Van der Maat is enorm trots op het project en gaf een pluim aan Aannemerscombinatie De Vaart voor de geweldige goede samenwerking, met heel weinig verkeershinder.Verder bedankte hij iedereen die aan de nieuwe weg meewerkte. Hiermee was de opening van de N279Noord een feit.

Tekst: Wilma van Zoggel Foto’s: Wim van der Lubbe

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen