Redactioneel

160829-FL-KVW2 VOORKANTOp deze dinsdag staat alles in de kindervakantieweek in het teken van sport en spel en natuurlijk het verder afwerken van de houten hutten.

Meer foto's

De kinderen van de Bovenbouw zijn deze dag naar het sportveld in Loosbroek voor de sportwedstrijden.

Inimienies en de kinderen van de Onder- en MiddenBouw en combineren het spel met een speurtocht door het bos. Ze gaan op zoek naar……. Dat wordt niet verteld, want het is nog geheim. Daarna wordt er verder gebouwd aan de hut, natuurlijk gevolgd door het aanbrengen van allerlei versieringen. Ook zijn er veel kinderen enthousiast bezig met het schilderen van de pallets.

De hutten zien er werkelijk fantastisch uit. Het bos is omgetoverd in een Olympisch dorp van hutten, de meeste met minstens een verdieping. Maar blijkbaar is het credo hoe hoger hoe leuker, want er zijn ook bouwwerken met twee of zelfs drie verdiepingen.

Tijdens de middagpauze krijgen de kinderen soep uit een hele grote pan. Een van de medewerkers moet blijven roeren tot de soep heet is. In de tent is dat door het mooie weer een heel erg warm karweitje.

Vanavond is voor iedereen die het leuk vindt het Olympische dorp te bekijken de kijkavond vanaf 18.00 uur. De koffie staat klaar!

Wil je meer weten? Kijk dan op: www.stichting-ranja.nl.

Daar kun je tevens de het dagblad de Ranja-Bode lezen met allerlei actueel nieuws.

Tekst en foto’s: Fred Lennings

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen