Redactioneel

prijsuitreiking ondernemersbelang_HDOp zaterdag 18 juni werden op Plein 1969 de prijzen uitgereikt van de actie die Ondernemersbelang HD afgelopen weken organiseerde. Meedoen aan de actie was eenvoudig. Alleen het invullen van je NAW-gegevens op een speciale flyer was voldoende. Bij de prijsuitreiking waren ook alle bandleden van Pater Moeskroen aanwezig. Zij verzorgen een kort optreden.

Dat belooft nog wat volgende week in de Kersouwe!

De actie kwam voort uit een samenwerking tussen de organisatie van het Lieverlee-festival. Om het festival, op 25 juni aanstaande in de Kersouwe, te promoten stelde de organisatie gratis kaarten ter beschikking aan Ondernemersbelang HD. 16 leden van Ondernemersbelang deden mee aan de actie. Iedere ondernemer stelde een aardigheidje beschikbaar voor in een goody-bag en klanten maakten kans op de goody-bag én 2 toegangskaarten.

Na het optreden van Pater Moeskroen werden de prijzen uitgereikt. Ondernemersbelang HD wenst alle winnaars volgende week veel plezier in de Kersouwe. Mocht u nog kaarten willen bestellen voor het Lieverlee-festival? Wees er dan snel bij want er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar!

Onderschrift bij de foto: Pater Moeskroen, winnaars en enkele van de deelnemende ondernemers

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen