Redactioneel

160522-wvdl VoorjaarsconcertBSO27VOORKANTEen initiatief van het Bernhezer Senioren Orkest.
Vanmiddag klonk vanuit de aula van Bernrode de vrolijke en gezellige muziek van het Bernhezer Senioren Orkest. Als gast hadden zij ons plaatselijk koor Vivace uitgenodigd. Daarnaast was er ook een cabaretvoorstelling door Erik Kremers en Bart Verbeek van het Blauwgrastheater.
Meer foto's

Vivace
Het koor is in 1999 opgericht en bestaat uit 4 tenoren, 4 bassen, 17 alten en 15 sopranen.

“ Een enthousiast, levendig koor met een zeer gevarieerd repertoire,” vertelt een van de koorleden. “We vinden het heerlijk om met elkaar te zingen.”
En dat was dan ook wel duidelijk. Er werd met veel plezier gezongen, maar ook naar hen geluisterd. Sinds 2002 staat het koor onder de bezielende leiding van Rein Boeyen.

Blauwgrastheater
Erik Kremers en Bart Verbeek wonnen in 2014 het Cabaret Festival in Arnhem, met hun voorstelling “LASTIGLEVEN”. Zij namen ook deel aan het Leids Cabaret Festival. Sinds september 2015 hebben ze weer een nieuwe voorstelling. Deze voorstelling is ook te zien tijdens Camaretten in Rotterdam en heet “KNETTERGEK”.
Met de nodige humor vertelden ze vanmiddag over de belangrijke rol die James Last in hun leven heeft en hoe zijn manier van succes behalen ook hun manier is geworden.

Tekst: José van der Heijden

Fotografie: Wim van der Lubbe

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen