Redactioneel

160417-wvdl-ApotheekOpening12-VOORKANTDe apotheek is verhuisd. Vandaag vond de opening plaats.
Je komt binnen door de gezamenlijke ingang van de dokterspraktijk en de apotheek. Links naar de apotheek en rechts naar de dokter.
meer foto's

De nieuwe apotheek oogt licht en heel ruim.
Er is voldoende werkruimte voor de medewerkers en rechts achterin ontwaar je twee aparte kantoortjes achter glas. Hadee is er zeker op vooruitgegaan met een dergelijk moderne apotheek.
Voor de bezoekers is er veel meer ruimte. Je kunt rechts in de hoek op je beurt wachten. Er komen nog nieuwe stoelen.

Je kunt goed zien, dat men nu 4 mensen tegelijkertijd kan helpen.
Privacy voor de patiënten vinden de apotheker en haar medewerkers erg belangrijk. Dat is ook heel duidelijk door de donkere strook in de lichte vloerbedekking. De bezoekers aan de balie staan op een zwarte strook linoleum en worden binnenkort door matglazen afscheidingen aan het zicht van de andere klanten onttrokken. Op dit moment zijn deze schotten echter nog niet aanwezig. Ze worden binnenkort afgeleverd en kunnen daarna gemonteerd worden. Verder is er natuurlijk ook nog de spreekkamer, die aan de bezoekersruimte grenst.

Voor degenen, die het nog niet opgevallen is: rechts van gebouw Ter Weer bevinden zich vier speciale parkeerplaatsen voor bezoekers van de dokterspraktijk en de apotheek. Een van de parkeerplaatsen is gereserveerd voor de gehandicapte medemens.

Foto’s: Wim van der Lubbe

Tekst: Fred Lennings

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen