Redactioneel

160515-wvdl-Zeskamp23VOORKANT1ste Pinksterdag 2016 is de koudste sinds jaren. Maar de deelnemers aan de Dorpszeskamp HDL laten zich niet kennen. In de soms stromende regen deden ze hun spel met verve.
Het is alweer de 31ste keer dat op het terrein van VV Heeswijk de 24 deelnemende teams op 15 mei ’s ochtends om 9.30 uur al aan de 7 veldproeven begonnen.
Meer foto's

De ruim 250 deelnemers konden de borst natmaken en het publiek kreeg opnieuw een mooi schouwspel voorgeschoteld! Het waterbassin moest dit jaar lopend bedwongen worden en het emmerspel en de wippen zijn weer in het spelschema opgenomen.

Na deze vermoeiende, maar altijd ook zeer gezellige dag verplaatst het festijn zich ’s avonds naar sporthal De Zaert in Dinther waar om 19.30 uur de afsluitende proef, de playbackshow, begint. Aansluitend vindt in de sporthal ook de loterij en de prijsuitreiking plaats, waarna het feest in volle hevigheid kan losbarsten. Het belooft dus weer een uiterst gezellige avond te worden!

Op sportpark De Balledonk is iedereen vanaf 9.30 uur van harte welkom om de teams gedurende de dag aan te moedigen. De playbackshow ‘s avonds is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Er zijn slechts beperkt toegangsbewijzen beschikbaar voor de vrije verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent! De toegangsbewijzen zijn vanaf 9 mei te koop voor € 5,- bij de kantine van Voetbalvereniging Heeswijk en daarnaast ook direct te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst: Stichting Dorpszeskamp HDL

Foto’s: Wim van der Lubbe

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen