Redactioneel

inzet laverhof_jac_w"Doe niet zo gek! Oh wat een onzin. Hoe zo ik? Is dat wel waar?"

Laverhof
Dat waren de eerste woorden die Tonnie Meulenbroek zich liet ontvallen, toen ze thuis van Prins Sander te horen kreeg dat zij tot de vrijwilliger van het jaar in Laverhof was benoemd.
"En kennen jullie mij dan nog? Ik was jullie juf op de peuterspeelzaal" vroeg ze aan Prins Sander en zijn broer en adjudant Nick. Daar hadden de hoge heren geen antwoord op.

Kosteres
In 1995 al begon Tonnie als vrijwilliger op Laverhof. Via de wandelvierdaagse maakte ze toen kennis met toenmalige bejaardenhuis. Ze was zelfs enige tijd kosteres. "Haar bijdrage ligt vooral in het winkeltje" vertelt Sjanet Adank, medewerker welzijn. Vanaf het begin in 2005 is zij daar de drijvende kracht. Inkoop, administratie, de personeelsbezetting. Het valt allemaal onder haar verantwoordelijkheid." "En ze zit ook in de klankbordgroep" laat Marga Goossens, haar collega weten. "Zij behartigt vanaf het begin, in 2007, de belangen van Cunera de Bongerd in dat overlegorgaan".

Huldiging Tuinzaal
A.s. vrijdag 5 febr., tijdens de carnavalsavond in de Tuinzaal van Laverhof, wordt Tonnie nog eens extra in het zonnetje gezet. Dan wordt ze voor een volle zaal op het podium gehuldigd. "En morgen wordt ze ook nog 70", laat Jan, haar man nog even weten.
 
 
Tekst en fotografie: Jacques Worms
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen