Redactioneel

150926-jvdh-Welzijn HDL 1VOORKANTDe veranderingen in onze maatschappij wat Wonen, Zorg en Welzijn betreft, volgen elkaar in snel tempo op. De overheid wil dat we het heft zelf in handen gaan nemen en ons verant-woordelijk gaan voelen voor onze eigen zorg en welzijn.

Participeren noemen we dat.


Om aan deze veranderingen in onze samenleving te wennen, is er een informatiepunt opgericht, namelijk het Informatiepunt Welzijn HDL.
Hier kan iedereen uit Heeswijk, Dinther en Loosbroek terecht met vragen over Wonen, Zorg en Welzijn.
Het Informatiepunt is afgelopen maart officieel geopend.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

Elke donderdagochtend , van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn in het Cultureel Centrum Servaes twee vrijwilligers aanwezig. Zij hebben een overzicht van alle instanties en organisaties die in HDL,  Bernheze en omgeving actief zijn op gebied van Wonen, Zorg en Welzijn.
Zij brengen u in contact met, of wijzen u de weg naar, professionele mensen die u bij uw vraag of probleem op een deskundige wijze kunnen helpen.

Folders o.a. verkrijgbaar in Cultureel Centrum  Servaes , Cultureel Centrum de Wis en het Willibrordcentrum. Ze liggen o.a. ook bij de bibliotheek en de huisartsen.

BELANGRIJK OM TE WETEN

U hoeft geen afspraak te maken en kunt zo binnen lopen.
Deze service is gratis beschikbaar voor alle inwoners van Heeswijk,  Dinther en Loosbroek.
Als het moeilijk voor u is om naar het Informatiepunt te komen kunt u ons op  donderdagochtend ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-51649596.

Per e-mail bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie/foto: José van der Heijden

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda