Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
De Dorpszeskamp HDL, voor de 36e keer een feestje!
Zondag, 28 Mei 2023
Hits : 205

dorpszeskampVandaag wordt het grootste eendaagse evenement van Heeswijk, Dinther en Loosbroek, de jaarlijkse dorpszeskamp, weer gehouden. Op een hopelijk zonnige Pinksterzondag gaan 21 teams de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel en eeuwige roem die je als zeskamp-winnaar toe komt.

In 2022 waren het de ervaren rotten van team Langenhuizen die hun afscheid vierden met een zevende en laatste titel en zij vierden deze overwinning dan ook uitbundig! De organisatie is benieuwd wie het stokje nu overneemt en de zege opeist. Hoe dan ook belooft het weer een prachtige dag te worden die mogelijk gemaakt wordt door de enthousiaste inzet van deelnemers, vrijwilligers en sponsors!

Op het terrein van VV Heeswijk beginnen de 21 deelnemende teams met volop nieuwe aanwas ’s ochtends om 9.30 uur aan de 7 veldproeven. De ruim 300 deelnemers kunnen de borst natmaken en het publiek krijgt opnieuw een mooi schouwspel voorgeschoteld! Het waterbassin moet dit jaar via de giga-glijbaan bedwongen worden en de vertrouwde zeephelling is uiteraard weer opgenomen in het programma! Daarnaast zijn er weer enkele andere uitdagende stormbanen opgenomen in het spelprogramma, zoals de wipe-out baan en de beach run. Andre’s duo-fietsen zijn ook weer van de partij en nieuw is de waterradproef waarbij de teams door middel van een looprad water in een buizenconstructie moeten oppompen en op die manier punten kunnen behalen. De teams moeten hun uithoudingsvermogen, concentratie, geduld en tactiek weer aanspreken om een zo hoog mogelijke score te behalen.

Na deze vermoeiende, maar altijd ook zeer gezellige dag verplaatst het festijn zich ’s avonds naar sporthal De Zaert in Dinther waar om 19.30 uur de afsluitende proef, de playbackshow, begint. Aansluitend vindt in de sporthal ook de loterij en de prijsuitreiking plaats, waarna het feest in volle hevigheid kan losbarsten. Dit gaat dus weer een uiterst gezellige avond worden!

Op sportpark De Balledonk is iedereen vanaf 9.30 uur van harte welkom om de teams gedurende de dag aan te moedigen. De playbackshow ‘s avonds is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs. Er zijn slechts beperkt toegangsbewijzen beschikbaar voor de vrije verkoop, dus zorg dat je er snel bij bent! De toegangsbewijzen zijn vanaf 22 mei te koop voor € 5,- bij de kantine van Voetbalvereniging Heeswijk en daarnaast ook direct te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op zondag 28 mei!

Stichting Dorpszeskamp HDL

app