Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Inschrijven KinderVakantieWeek HDL
Zaterdag, 13 Mei 2023
Hits : 147

kindervakanteiweekVan 21 tot en met 25 augustus organiseert Stichting Ranja een geweldige KinderVakantieWeek voor alle basisschoolkinderen uit Heeswijk, Dinther en Loosbroek.

Dit jaar gaan we samen naar het wilde westen met het thema Cowboys en Indianen. Het wordt weer een leuke week vol hutten bouwen, speurtochten, sport en spel en een overnachting voor de bovenbouw.

De inschrijfperiode is dit jaar van 8 tot en met 31 mei. Inschrijven en betalen kan via www.stichting-ranja.nl. Net zoals vorig jaar is het bij inschrijving van een deelnemer verplicht om voor minimaal één dag een vrijwilliger in te schrijven. De kosten per deelnemer zijn € 27,50.

Mocht het zelf niet lukken om online in te schrijven, dan is dit ook mogelijk om 13 mei van 9.30 tot 11.30 uur bij Kerkzicht in Loosbroek, of van 13.30 tot 15.30 uur bij het Willibrordcentrum in Heeswijk, in te schrijven.

Samen gaan we er weer een geweldige week van maken. Hiervoor zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wij zoeken nog mensen die kunnen helpen bij de materiaaluitgifte, in de keuken en bij de aankleding. Heb je interesse, of heb je andere vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor alle andere informatie op www.stichting-ranja.nl.

app