Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Lezing pelgrimeren kun je leren
Donderdag, 24 November 2022, 08:00 - 17:00
Hits : 49

pelgrimerenWie: Lezing door Henk Murraij
Wanneer: Donderdag 24 november 2022
Aanvang:
 19:30 uur inloop, aanvang 19:45 uur, einde 21.30 uur
Waar: Berne, Boek en Abdijwinkel, Abdijstraat 53, 5473 AC Heeswijk
Entreeprijs: Vrije gave na afloop
Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie loslaat van vertrouwde patronen, vertrouwen heeft dat het altijd goed komt stapt in de vrije ruimte en komt in nieuw avontuur. 
Murraij is vier en een halve maand op pelgrimspad geweest en heeft ervaren hoe het is om los te zijn uit de vertrouwde omgeving en geheel afgestemd te zijn op zijn eigen intuïtie.

Al die tijd maakte hij zelf zijn keuzes en niemand die hem vertelde dat het anders moest of dat het beter kon. Elke dag gaf een gevoel van vrijheid en onderweg zijn. 
Murraij vertelt over zijn bijzondere pelgrimstocht, ondersteund met foto's die hij onderweg maakte. De lezing is interactief en er is tussendoor voldoende gelegenheid om vragen te stellen. 

Met Durven Zijn publiceert hij een verhaal dat tegen de stroom ingaat, maar tegelijkertijd herkenbaar is voor iedereen. De onzekerheid over hoe anderen je zien, voorkomt vaak dat je durft te zijn. Hij laat zien dat het ook anders kan. Want zo schrijft hij: alles gaat zoals het gaat ook al is dat anders.

Henk Murraij is pelgrim, levensspecialist, coach, adviseur en schrijver van de roman Durven Zijn en de wandelboeken Stilstaan op Ons Kloosterpad.