Agenda Heeswijk-Dinther

Agenda

Weekly View
Per week
Search
Zoeken
Stichting Kasteel Concerten – Van Baerle Trio
Zondag, 06 November 2022, 14:30
Hits : 152
van Baerle trioToptrio in de Wapenzaal

Het Van Baerle Trio kun je gerust hét pianotrio van Nederland noemen. Maria Milstein (viool), Gideon den Herder (cello) en Hannes Minnaar (piano) wonnen verschillende prestigieuze prijzen in binnen- en buitenland, waaronder een Edison, traden wereldwijd op en hebben veelgeprezen cd-opnames gemaakt. Dát trio verwelkomen we in dit concert in de Wapenzaal. Ze spelen onder meer het tweede pianotrio van Brahms. Vol meeslepende melodieën geldt dit trio als een van zijn meesterwerken. Het zegt veel dat zelfs Brahms, een notoire zelfcriticus, zeer tevreden over dit werk was. Op het programma staan verder trio’s van Mozart, Bloch en Fauré.

www.vanbaerletrio.com

Booking

Prijs € 25,- per concert – programmaboekje, koffie/thee is inbegrepen
Reserveren kan vanaf 2 weken voor het concert per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonnement


Abonnement voor 6 concerten is  € 135,-. Een abonnement geeft indien van toepassing voorrang bij reserveringen. Abonnement aanvragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

app